Locatie

Ateliers 99a | Natalie Vinke

Zoetermeer

www.natalievinke.nl

Mijn geschilderde verwondering handelt over zekerheid, prestatie, overtuiging, oordeel, ontwikkeling, groei en veiligheid. Conclusies en open vragen zijn het resultaat. Mijn schilderijen zijn stuk voor stuk persoonlijke interpretaties van dissonanten, weergegeven in een afgewogen mix van materialen en abstracte beeldtaal. Herkenbare objecten in mijn werk zijn meestal geabstraheerde bloem- of groeivormen. Grove structuur en spiegelgladde glinstering benadrukken de contrasten en begeleiden het verhaal, of liever: de patstelling in het werk.

De werken in de recente serie ‘Secundo’ zijn schilderingen op fotoafdrukken. De foto’s werden door mijzelf gemaakt en dienden jarenlang ter inspiratie voor mijn schilderijenreeks ‘Lex Naturea’.

Ik schilder met een diversiteit aan verfmaterialen, zoals alkydharsverf, latex, beits en metaalvernis. De onderlinge reacties beïnvloeden het beeld en inspireren mij om te reageren.

Locatie Dorpsstraat 99A
2712EA Zoetermeer
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
13:00 - 17:00
Zondag:
13:00 - 17:00
Website www.ateliers99a.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Maan Kroon

Atelier Maan Kroon toont verrassende combinaties van technieken, vaak kleurrijk, soms alleen lijnenspel. Schilderijen, etsen, sieraden, collages en textiel.

 

Tijdens dit atelierweekend zijn er ook modeiconen van lego te zien. Die ik gemaakt heb voor een legomeeting in Denemarken. En kun je mij aan het werk zien aan de niewste werken...

Atelier Kunstbreak

Kunstbreak is een leuk dorpsatelier waar jong en oud terecht kunnen voor teken- en schilderlessen.

Tijdens de landelijke atelierdagen (op  17 en 18  november) is er  een bijzondere tentoonstelling met werken van Carla de Korte , Irma Troost, Jeannette Ruigrok, Avi Lev, Colette Jacobs, Andre den Hartog, Mirjam Kleijwegt, Audrey Soeterbroek...

Atelier Petra Schut

Mijn atelier ligt aan het eind van mijn tuin. De ingang is via de voordeur en als het even kan (met het weer dat weekend) laat ik de voordeur open staan. In de gang en in de huiskamer is mijn werk ook te zien.

Mijn schilderijen en tekeningen zijn qua stijl...

BLOK

Top