Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:11 - 17:11
Zondag 27 juni
11:00 - 12:17

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
lekker kijken
Omschrijving activiteit(en):
11 - 17 uur vrije inloop
Activiteit(en):
lekker kijken
Omschrijving activiteit(en):
11 - 17 vrije inloop

ATELIER VRIES

Molenhoek-Heumen

Olie op doek voornamelijk abstrakt

Afmetingen 80x100 en gemengde techniek.

Rijksweg 253 achterzijde
6582AA Molenhoek-Heumen
Limburg

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Sarah van der Pols

Sarah van der Pols, beeldend kunstenaar, afgestudeerd en docent aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam, exposeerde o.a. in het Stedelijk Museum Schiedam, het Gorcums Museum en diverse galeries in binnen- en buitenland. Zij maakte studiereizen naar o.a. Turkije, Japan en recent China, waar haar tekeningen te zien waren in...

Atelier Bregje de Koning

Bregje studeert aan de kunstacademie Arendonk (B). Meerdere malen per jaar geeft zij een basiscursus schilderen van 10 lessen in haar atelier. Na de cursus is het mogelijk (op afspraak) in het atelier te komen werken en begeleiding te krijgen indien nodig. In het atelier is een bibliotheek aanwezig waar...

MALproduct

MALproduct is niet alleen een atelier maar ook een label voor keramische home producten. Het maken en verkopen van eigen collectie voert de hoofdmoot maar er is ook ruimte voor de productie voor anderen en het maken van unieke producten of kleien oplages op bestelling.

MALproduct staat garant voor een uniek...

Beeldende Kunst

In de tuin en het atelier van Freeke Klerekoper staan de beelden van haar en Margo Gielkens die allen ontstaan zijn uit een emotie.

Ze zijn gemaakt van brons, steen of hout. De verschillende materialen roepen elk, ieder afzonderlijk, andere mogelijkheden op om uitdrukking te geven aan hetgeen zij willen uitbeelden.

...

Top