Locatie

Agenda

Atelier Valkhoff

De Heen

Riena en Martin Valkhoff

In onze galerie bent u van harte welkom om kennis te maken met ons en ons werk. Wij schilderen beiden en we hebben elk onze eigen stijl.

Riena volgde de pottenbakkersopleiding in Gouda en had al op haar 18e jaar een eigen pottenbakkerij in Rotterdam-Delfshaven. Later heeft zij andere kanten van haar talent ontwikkeld. Het tekenen heeft zij van nature meegekregen, de figuren en symbolen die zij in schetsboeken vastlegde, graveerde ze later op glas. Haar grote passie is echter het schilderen geworden, vooral in strakke lijnen, vlakken en heldere kleuren. Het zijn vaak fantasierijke schilderijen met een knipoog.

Martin kreeg zijn opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam. In 1981 werd hij tekenaar bij de gemeentelijke archeologische dienst van Rotterdam. Zijn archeologische aquarellen verschenen in tal van publicaties en tentoonstellingen. Martin schildert figuratief-realistisch in aquarel, gouache en acryl. Het illustratieve zie je terug in zijn werk, het zijn vaak schilderijen met een verhaal.

Bezoek ons! Het atelier staat in de Heense polder van de West-Brabantse gemeente Steenbergen. Wij vertellen bezoekers met plezier het verhaal achter onze schilderijen. Er is bovendien een ruime keuze aan fraaie kunstkaarten.

Heense Molenweg 8
4655 SX De Heen
Noord-Brabant

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

DNA Mariahoeve

Ik werk sinds 1980 op locatie, ook in opdracht. Ik werk in aquarel, met pen, met potlood en ook met olieverf op doek. Mijn onderwerpen zijn onder andere: natuur, de stad (in ontwikkeling), bomen in de stad, musici aan het werk en ik schilder portretten. Meer weten? Kijk op mijn

Studio Claudia Blom

Dit is de gezellige studio en het atelier van Claudia Blom en Mike Graman. Er wordt hier in verschillende stijlen geschilderd, van moderne popart tot klassiek realisme. Ook is het een ontmoetingsplek voor wekelijkse schildergroepen en is deze ruime en lichte studio perfect voor workshops en andere groepsevenementen. 

Artimani

Open dag, wees welkom!

Eigen ontworpen linosnedes, kunst voor aan de muur. 

- Uitleg over de techniek

- Bezichtigen van werk en tevens te koop

- Mini wijnproeverijtje uit mijn eigen wijnserie, rood 'attraction féroce', wit 'Réflexion' en         rosé 'Femme fatale' met mijn eigen linosnedes op het etiket afgebeeld.

Toscani & Cornel

Toscani toont : schilderijen in gemengde techniek,  reliëfs, grafiek en terzijde: kettingen en shawls -one of a kind- ook voor mannen !toscani.me

Cornel toont : "Solart"  Oude zonnepanelen krijgen een tweede leven als kunstwerk.solart.hanscornel.nl

Romee Kanis : gastexposant . Beelden in brons. Sierlijk en figuratief. www.romeekanis.nl

     

Top