Locatie

Atelier Valkhoff

De Heen

In ons atelier in de Heense polder (gemeente Steenbergen) hebben wij naast onze eigen werkruimte een gezellige cursusruimte met prachtig uitzicht over de polder. 

Martin werd opgeleid aan de Rotterdamse kunstacademie. Sinds 1981 werkt hij als tekenaar bij Archeologie Rotterdam (BOOR). In het atelier werk hij met olieverf, acryl, gouache en aquarel en maakt vrij werk en opdrachten.

Riena volgde de pottenbakkers-opleiding in Gouda en had begin jaren ‘80 een pottenbakkerij in Oud-Delfshaven. Na veel creatieve omzwervingen legt zij zich nu toe op schilderen. Riena werkt voornamelijk in acryl en gouache.

Locatie Heense Molenweg 8
4655 SX De Heen
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.ateliervalkhoff.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Openstelling galerie, demonstratie en uitleg

Openstelling galerie, demonstratie en uitleg over ons werk.

Zondag Openstelling galerie, demonstratie en uitleg

Openstelling galerie, demonstratie en uitleg over ons werk.

Deelnemende ateliers

dorien plaat

Atelier Hetty Combs / Combs Art Projects

Hetty Combs houdt zich bezig met...

Atelier Ans Lemmens

De olieverftechnieken van de oude meesters, nu toegepast in een hedendaagse setting. Realisme als een mogelijkheid, niet als doel op zich. Nieuwsgierig naar de vragen over de actualiteit die op deze manier worden opgeroepen? Jeanne d'Arc-achtige vrouwen omringd door florale motieven, de cirkel als symbool, ombuiging van consumptie en verleiding,...

Ateliers 99a | Natalie Vinke

www.natalievinke.nl

Mijn geschilderde verwondering handelt over zekerheid, prestatie, overtuiging, oordeel, ontwikkeling, groei en veiligheid. Conclusies en open vragen zijn het resultaat. Mijn schilderijen zijn stuk voor stuk persoonlijke interpretaties van dissonanten, weergegeven in een afgewogen mix van materialen en abstracte...

Top