Locatie

Openingstijden

Zaterdag 25 juni
11:00 - 17:00
Zondag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Bezoek galerie
Omschrijving activiteit(en):
In onze galerie is ons werk te bekijken. Wij hebben veel te vertellen over de achtergrond van onze schilderijen.
Activiteit(en):
Bezoek galerie
Omschrijving activiteit(en):
In onze galerie is ons werk te bekijken. Wij hebben veel te vertellen over de achtergrond van onze schilderijen.

Atelier Valkhoff

De Heen

Riena en Martin Valkhoff

In onze galerie bent u van harte welkom om kennis te maken met ons en ons werk. Wij schilderen beiden en we hebben elk onze eigen stijl.

Riena volgde de pottenbakkersopleiding in Gouda en had al op haar 18e jaar een eigen pottenbakkerij in Rotterdam-Delfshaven. Later heeft zij andere kanten van haar talent ontwikkeld. Het tekenen heeft zij van nature meegekregen, de figuren en symbolen die zij in schetsboeken vastlegde, graveerde ze later op glas. Haar grote passie is echter het schilderen geworden, vooral in strakke lijnen, vlakken en heldere kleuren. Het zijn vaak fantasierijke schilderijen met een knipoog.

Martin kreeg zijn opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam. In 1981 werd hij tekenaar bij de gemeentelijke archeologische dienst van Rotterdam. Zijn archeologische aquarellen verschenen in tal van publicaties en tentoonstellingen. Martin schildert figuratief-realistisch in aquarel, gouache en acryl. Het illustratieve zie je terug in zijn werk, het zijn vaak schilderijen met een verhaal.

Bezoek ons! Het atelier staat in de Heense polder van de West-Brabantse gemeente Steenbergen. Wij vertellen bezoekers met plezier het verhaal achter onze schilderijen. Er is bovendien een ruime keuze aan fraaie kunstkaarten.

Heense Molenweg 8
4655 SX De Heen
Noord-Brabant

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Keramiek atelier op nr. 37

www.facebook.com/KeramiekAtelierLiesbethVisserHeesakkers

instagram. keramiek.op.nr.37

  

Petra Crielaard Arnhems Buiten ateliergebouw B46

Graag open ik mijn deuren van mijn atelier B46 nr 1009 in Arnhem om mijn werkplek te laten zien. Met ruim veertig kunstenaars werk ik daar te midden van een parkachtig landschap in ateliergebouw B46 in Arnhems Buiten. 

Ik schilder en maak schilderijen van acrylverf en allerlei materialen zoals stoffen, papier,

Nicole Verhalle

Wees welkom in mijn atelier aan huis. Beneden heb ik een tentoonstelling ingericht en is er koffie of thee bij Limburgse vlaai! 

De voorstellingen op kleurrijke doeken refereren aan de natuur. Ze bezingen landschap of andere thematiek maar zijn nooit naar de waarneming. Ze suggereren iets. Spreken tot de verbeelding. De

Suzan Schuttelaar

Suzan Schuttelaar (1974) werkt aan de rand van de Goudse binnenstad. Haar atelier is gelegen nabij de historische museumhaven. Je klimt over de trap, naar de tweede verdieping aan de achterkant van het gebouw en je komt in een ruimte waar ze creëert en lesgeeft. Vol levensgrote sculpturen, schilderijen en

Top