Locatie

Atelier Thuijltjes & jekunsthet

hoogeveen

Leuk dat je kijkt naar mijn Atelier en gegevens, ik hoop je te mogen ontvangen tijdens het atelierweekend op 5 en 6 september. Ik heb een atelier aan huis van 5 bij 10 meter waar ik met AtelierThuijltjes mijn eigen kunst creeer en laat zien. Ik werk met acryl verf in combinatie met aquatint en glasverf, daarnaast verwerk ik in elk schilderij een knoop als signatuur. Ik werk graag met vrolijke en felle kleuren. Tevens heb ik JeKunstHet, met deze tak van mijn atelier verzorg ik o.a. workshops, kinderfeestjes en een kidsclub. 

Tijdens de open dagen kunt u mijn kunst bekijken en toon ik u mijn aanbod van JeKunstHet.

Het zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gaan en voor kinderen is er een activiteit.

Locatie Algol 19
7904JN hoogeveen
Drenthe
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
10:00 - 16:00
Zondag 6 september:
10:00 - 16:00
Website http://www.atelierthuijltjes.com
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 5 september Zomer Hart op een stok schilderen voor kinderen.
Kinderen kunnen bij mij in de voortuin van het atelier een houten hart op een stok schilderen en naar huis meenemen. Kosten zijn 2 euro.
Zondag 6 september Zomer Hart op een stok schilderen voor kinderen.
Kinderen kunnen bij mij in de voortuin van het atelier een houten hart op een stok schilderen en naar huis meenemen. Kosten zijn 2 euro.

Deelnemende ateliers

Annie Griep....Kunstannegie

Graag wil ik de toeschouwer de grootsheid van het moment laten ervaren: het innerlijke zelf, het oer, het oude, de navel van onszelf.

Titel van dit schilderij: leven na Corona.

...

Kim van IJzendoorn

Wilfrie linssen

  1. Mijn naam is Wilfrie Linssen en u bent hartelijk welkom in mijn atelier en beeldentuin tijdens de landelijke open atelier dagen. Mijn huidige werk kenmerkt zich door  haar bijzondere oppervlakte strukturen. Mens, Dier en Portret zijn mijn werk thema's, vaak ontworpen vanuit mythologische en/of een filosofische achtergrond.       ...

De Kunsthaven

 

 
What do you want to do ?
New mail
...

Top