Locatie

Agenda

Atelier 't Pakhuys, Ellen Dekker

Zutphen

Ellen Dekker en Annemieke Ros exposeren hun lyrisch abstracte schilderijen in gemengde technieken, Ineke van Loenen haar krachtige houten - en stenen abstracte beelden en Marjan Verweij haar leren tassen met een arty twist.

Berkelkade 15a
7201JE Zutphen
Gelderland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Art-Ro

Ro is een creative geest die na jaren het werk van andere kunstenaars te hebben ingelijst besloot zelf de kwast ter hand te nemen. De creativiteit die Ro in het dagelijks leven als chef-kok ten toon spreidt om de smaakpapillen van de gasten te verwennen heeft hij in zijn vrije

Ellen Rijk

https://www.youtube.com/watch?v=zOaiENz3hy

Hoewel keramist van oorsprong, maakt ik gebruik van zeer diverse materialen. Tekeningen, computerprints, zeefdrukken, kleur, foto’s, video en taal komen samen in ruimtelijke constructies. Solide materialen zoals keramiek, hout en metaal worden gecombineerd met vloeibare, kwetsbare materialen zoals water en parafine. 

Individuele werken vormen samen tijdelijke installaties die een pas-de-deux

Atelier Arnhem West

Atelier Arnhem West is het wonderlijke domein van architect en Delfts Ingenieur Vincent van Bruggen. Breedte is de basis voor samenhang en integratie van zijn universum. Daarom begeeft hij zich op elk schaalniveau op een veelheid aan vlakken.

meubilair - interieur - architectuur - stedenbouw - landschap - herbestemming - gebiedsontwikkeling

Atelier Engelhard Oost West

Kalligrafische geinspireerde schilderingen

Top