Locatie

atelier stal 268

vijfhuizen

Evelien Weijmer-Ruizendaal wordt in haar werk geïnspireerd door vorm en door kleur. Hoewel haar onderwerpen zoals de pop in de hoek en de uitgebloeide bos bloemen een gevoel van melancholie kunnen oproepen weet zij door kleur en vorm de schoonheid van het vergankelijke te vangen. Veel glorie is namelijk op haar best als ze aan het vergaan is.  De pop verbergt de mooiste herinnering, de bloem onthult haar mooiste vormen.

Zij geeft , naast haar autonome werk, ook  les aan volwassenen en begeleidt zij in haar atelier onder de noemer  van “Kinderatelier” en “Teens art” kinderen bij hun kunstzinnige vorming.

 

Yvonne Samson , heeft haar eigen museum, het  artyfartymuseum. Ze geeft workshops in collages maken.  

Els Roth, is zelfstandig kunstenaar , ze schildert en fotografeert .

 

Anita Rayer, wat als  een hobby  is begonnen is een passie geworden. Met Powertex zijn beelden,schilderijen en sieraden te maken. Zij geeft ook workshops in het werken met Powertex.

Esther Velzeboer maakt vooral beelden in marmer, vanuit haar klassieke en figuratieve achtergrond zocht zij naar vereenvoudiging van lijnen binnen het beeld .  

Zij  geeft  met veel plezier beeldhouwcursussen en workshops in haar atelier, wat dagelijks wordt bezocht door enthousiaste cursisten, die in een ongedwongen sfeer  werken en elkaar inspireren, en daardoor prachtige beelden maken.

 

 

 

 

Locatie kromme spieringweg 268
2141bs vijfhuizen
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Website facebook atelierstal268
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Blommerde

Schilderijen en tekeningen, naar waarneming en verbeelding

...

Atelier Pereboom

In Oudehorne ver van de bewoonde wereld is de werkplaats en de galerie van Hanneke Pereboom elke zondag geopend. Tijdens de open atelierroute zijn de openingstijden van 11 tot 5 Ik werk met zeer uiteenlopende materialen en tracht de mogelijkheden van de diverse materialen zoveel mogelijk te benutten. Veel foto's...

Carla de Graaf

ZolderAtelier

Neem een kijkje in het Atelier om de figuratieve schilderijen te bewonderen of ervaar zelf hoe het is om te schilderen. Als autodidact heeft Petra van der Meer haar eigen techniek ontwikkelt. Ze maakt gebruik van acrylverf met paletmes en penseel. En is vooral geïnspireerd door mensen en natuur.

...

Top