Locatie

Atelier Odette

Leiden

Werk van keramiste Odette Frijters is te zien in haar atelier op de Herengracht in Leiden. 

Odette maakt werk in opdracht, zoals serviezen, vazen, schalen, bekers en kunstvoorwerpen. Of bijvoorbeeld werk voor speciale doeleinden, zoals een bijzonder cadeau, een aanvulling op het interieur of kerstpakketten.

Mocht je een keer een keramist in haar pottenbakkersatelier willen zien werken of je bent op zoek naar een leuk of bijzonder cadeau kom dan zeker langs tijdens het Atelier Weekend. 

Informatie over haar werk is te zien op: www.atelierodette.com

 

Locatie Herengracht 110
2312 LG Leiden
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 15:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Fotogroep Studio 24

10 kunstenaars (Fotogroep Studio 24) werkzaam in de disciplines fotografie / beeldende kunst / mixed media.

...

Wietske Otter

Naast mijn passie voor fotograferen wat ik bijna heel mijn leven heb gedaan, ben ik vier jaar geleden begonnen met abstract schilderen. Ik werk met acrylverf en gebruik naast verf ook schelpenzand, marmerpoeder, aluminiumfolie en diverse andere materialen uit de natuur. Ik schilder soms gewoon met mijn handen en vingers...

Ateliers 99a | Rob de Graaf

Rob de Graaf ziet zijn werk als onderzoek. Methode, middelen en (vooral) het proces van schilderen zijn voor hem belangrijk. Zijn abstracte schilderijen en werken op papier vormen de verbeelding van dit proces. Inhoudelijk wordt hij hierbij gedreven door zijn fascinatie voor tegenstellingen en de wijze waarop deze elkaar beinvloeden.

...

Kunstenaar Henk Veen

Henk Veen  

Henk Veen, rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit het leven dat hij leeft in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten. 

Henk Veen woont inmiddels in...

Top