Locatie

De Kunstverdieping

Geldermalsen

De Kunstverdieping

Samen met Merel Feenstra (schilderen) ben ik in onze boerderij de Kunstverdieping begonnen, een laagdrempelige galerie in het groene hart van Geldermalsen, hier hebben wij ook allebei een eigen atelier, geven we workshops en cursussen. Merel schildert bloemen om het leven kleur te geven en een beetje vrolijker te maken.

De keramische borstbeelden die ik maak stook ik in een raku oven, dit is een oude Japanse stookmethoden die precies die uitstraling geeft die mijn beelden zo bijzonder maakt. De dames die ik maak zijn allemaal anders, aan hun houding kun je vaak een emotie aflezen. Dieren zijn belangrijk in mijn leven, het dierenleed, de vele stalbranden, het dier in consumptie maatschappij, het zijn allemaal redenen om regelmatig in mijn werk dieren centraal te plaatsen.

Naast de raku gestookte beelden maak ik regelmatig een uitstapje naar een andere techniek.

Je bent van harte welkom om onze galerie en ateliers te bezoeken en een kopje thee of koffie te drinken in de prachtige boerderij tuin.

Vast voorgenieten? Neem dan een kijkje op de website. 

Wees welkom bij de Kunstverdieping!

Marion Murman en Merel Feenstra.

 

 

 

Molenweg 3
4191AP Geldermalsen
Gelderland

Deelnemende ateliers

Ateliers Mariabastion

De ateliers in het voormalige wijkgebouw van De Ravelijn worden door huurders van de Stichting Ateliers Maastricht benut om vorm te kunnen geven aan hun professionele kunst praktijk.

In het pand aan het Mariabastion zijn verschillende kunstenaars aanwezig , die u graag meer inzicht bieden in wat

Brigitte Vermij

Acrylschilderijen van landschappen, zowel realistisch (geabstraheerd) als abstract.

Ander abstract werk en diverse onderwerpen.

Nies van Dijk

Mijn schilderijen zijn realistisch en met olieverf geschilderd. Onderwerpen gaan vaak over de kringloop van de natuur en stillevens met objecten die verloren in een kast stonden. Alles krijgt opnieuw betekenis in de context. 

DNA Mariahoeve

Ik werk sinds 1980 op locatie, ook in opdracht. Ik werk in aquarel, met pen, met potlood en ook met olieverf op doek. Mijn onderwerpen zijn onder andere: natuur, de stad (in ontwikkeling), bomen in de stad, musici aan het werk en ik schilder portretten. Meer weten? Kijk op mijn

Top