Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

De Kunstverdieping

Geldermalsen

De Kunstverdieping

Samen met Merel Feenstra (schilderen) ben ik in onze boerderij de Kunstverdieping begonnen, een laagdrempelige galerie in het groene hart van Geldermalsen, hier hebben wij ook allebei een eigen atelier, geven we workshops en cursussen. Merel schildert bloemen om het leven kleur te geven en een beetje vrolijker te maken.

De keramische borstbeelden die ik maak stook ik in een raku oven, dit is een oude Japanse stookmethoden die precies die uitstraling geeft die mijn beelden zo bijzonder maakt. De dames die ik maak zijn allemaal anders, aan hun houding kun je vaak een emotie aflezen. Dieren zijn belangrijk in mijn leven, het dierenleed, de vele stalbranden, het dier in consumptie maatschappij, het zijn allemaal redenen om regelmatig in mijn werk dieren centraal te plaatsen.

Naast de raku gestookte beelden maak ik regelmatig een uitstapje naar een andere techniek.

Je bent van harte welkom om onze galerie en ateliers te bezoeken en een kopje thee of koffie te drinken in de prachtige boerderij tuin.

Vast voorgenieten? Neem dan een kijkje op de website. 

Wees welkom bij de Kunstverdieping!

Marion Murman en Merel Feenstra.

 

 

 

Molenweg 3
4191AP Geldermalsen
Gelderland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Keramiek
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Olga Talsma Atelier Drenthe

Je bent van harte welkom in de tuin bij Atelier Drenthe waar Olga Talsma haar kunstwerken presenteert. Ondertussen kunt u genieten van een vers kopje kruidenthee !

Uiteraard gratis entree en Coronaproof

Olga Talsma beeldendekunstenaar is voornamelijk bezig schilderen en beeldhouwen. Ze maakt sculpturen van diverse soorten materialen en schildert figuratieve en expressieve schilderijen. Door het...

Inge Becka Art & Design

U bent van harte welkom in mijn kunstboerderij in Westbeemster. Zowel in de stolp als op het erf en in de boomgaard is veel kunst te zien; eigen werk en onze privé verzameling kunst en design. Mijn eigen werk is keramiek...

Dick Berckenkamp

‘Dans is voor mij een inspirerende metafoor van het leven.’

Beeldend kunstenaar Dick Berckenkamp (Rotterdam, 1955) brengt dans tot leven in zijn schilderijen, tekeningen, installaties, tekstwerken en gedichten.

In zijn werk onderzoekt hij de verbinding tussen het lichamelijke en het innerlijke. Wie zijn wij? Hoe bestaan wij? En hoe ervaren wij onszelf...

Jan Hilgerson

U bent van harte welkom om te komen kijken naar mijn schilderijen van Rembrandt tot Stillevens.

 

...

Top