Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

De Kunstverdieping

Geldermalsen

In mijn atelier maak ik beelden van klei, grote en kleine vrouwen pronken, zijn in gedachten, tonen verdriet of turen in de verte. Mijn werk stook ik in een Raku oven, dit is een oude Japanse stooktechniek die mijn werk de perfecte uitstraling geeft.

Dieren zijn heel belangrijk in mijn leven daarom zie je mijn beelden vaak in gezelschap van hen, ze roepen emoties op bij de kijker.

Samen met Merel Feenstra (schilderen) ben ik in onze boerderij de Kunstverdieping begonnen, een laagdrempelige galerie in het groene hart van Geldermalsen.

Kom je onze galerie en ateliers bezoeken, neem dan vooral eens een kijkje op onze website.

www.kunstverdieping.nl

 

Wees welkom in mijn atelier!

Molenweg 3
4191AP Geldermalsen
Gelderland

  • Keramiek

Deelnemende ateliers

Jeroen Staal Beeldend Kunstenaar

Ieder schilderij zijn eigen verhaal!

 

Een verhaal dat zijn oorsprong vindt in een idee, foto, schets of een waargenomen gebeurtenis. Al schilderend krijgt het de waarde en lading die in het schilderij nodig is om tot leven te komen. Daarnaast zijn er schildertechnische kluiven waar ik graag mijn tanden in zet,...

Rob Donders Beeldende kunst

Kijken naar het licht

Verwoorden wat je ziet in Robs schilderijen is niet het eerste wat in je op komt. Je kijkt, ziet, voelt en wordt overweldigd door zoveel schoonheid. Natuurlijk is die schoonheid al aanwezig in al die verschillende landschappen rondom Bergen, maar Robs fascinatie om die ook uit te...

Studio Blijmakers

Atelier Joepe Bos

Top