Locatie

Openingstijden

Zondag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Rondleiding in het atelier
Omschrijving activiteit(en):
Uitnodigen: we gaan iets maken met een oesterschelp , wadmateriaal en glaskristallen. Op avontuur : naar het wad met je eigen gemaakte creatie. Belevenis: samen brengen van je creatie met de 4 elementen.

Atelier KristAll

(22148) Horp Terschelling Kaard 8883HE

  • Mariëtte de Boer, 

Geboren te Dellewal 10 op Terschelling..

Als kind was ik geregeld op en met het wad bezig het was op avontuur gaan! 

Ontdekken , verzamelen ,zwemmen ,kiezels stapelen, blubbertorens en  zandkastelen maken .

Spelend , Zoekend  naar schelpen en vooral  glimsteentjes trokken mijn aandacht die  schitterenden als diamanten in de zon.

Het gevoel van toen neem ik mee in het nu .Met het zoeken naar de oesters en het zijn op het wad heb ik een gevoel van verbinding met de aarde , water, lucht en vuur. 

Kijkend uit het raam , Zie ik de waddendijk en voel de energie ervan ik  ga op avontuur .

Neem een kunstwerk mee, stap op de fiets en ga naar het wad al kijkend , naar kleuren, structuur, lichtspeling , de wind het getij en laat mijn kunstwerk samenkomen met die 4 natuur elementen.

Mijn beleving van mijn  kindzijn gevoel van toen is terug , de circel is rond.

 

 

 

 

 

 

Horp 3
8883HE (22148) Horp Terschelling Kaard 8883HE
Friesland

  • Glas
  • Overig

Deelnemende ateliers

BertineKetelaar.nl

Bertine Ketelaar woont in Vriezenveen. Haar werk is het beste te beschrijven als abstract met figuratieve kanten. Krachtig en kleurrijk -soms wat ruw- maar altijd met een diepgang en in gelaagdheid opgezet. Die gelaagdheid kent ook een spirituele diepgang. De kunstenares heeft namelijk God als scheppende inspiratiebron en laat zich daarin

Atelier Inter-K

Laat je inspireren door licht en ruimte, sfeer en gezelligheid, plezier en passie voor het maken van je eigen kunst tijdens de lessen en workshops van Hanneke Krook. Laat je foto van een dierbare omtoveren tot een kleurrijk schilderij voor jezelf of om cadeau te doen. Laat je raken door het

Pop-up Atelier de Malerij

De Malerij is gemakkelijk te vinden via de ingang bij de halfpipe. Rechtdoor langs links de receptie, door de glazen schuifdeuren vind je ons. Voor de gelegenheid is dit het pop-up atelier van LadyGurU Arts & Crafts. 

We zijn een fijne groep kunstzinnige vrouwen.

Mooie vrouwen die mooie dingen maken.

TEKEN voor Ontwerpen en Beeldende Kunst

Teken voor Beeldende Kunst en Ontwerpen

Teken ontwerpt en maakt opvallende eigentijdse meubelen, grote en kleine gebruiksvoorwerpen, bijzondere cadeautjes en vrije kunst, met name grafiek. Daarnaast worden en muziekinstrumenten gebouwd. Zo zijn er violen die op de traditionele manier zijn gemaakt, maar uiteraard ook exemplaren die bijzonder zijn qua vorm en

Top