Locatie

Openingstijden

Agenda

Atelier Kleurrijk en Fijnschilder Leo Veldkamp

Ommen

De Eerbeekse fijnkunstschilder Leo Veldkamp is na zijn pension begonnen met schilderen.

Zijn grote voorbeeld is Henk Helmantel.                                                                              Hij heeft jaren geleden met een ingezonden werk de kunstprijs van de Arnhemse Courant gewonnen.

Zijn dochter Jolanda word geinspireerd door kleuren. Ik hou van beweging en laat dat graag in mijn werk zien.

 

Hessel Mulertstraat 5
7731CK Ommen
Overijssel

  • Glas
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

JAC.GALLERY

In het gezelligste straatje van Bussum, vind je mijn JAC Studio&Gallery. Een heerlijke plek waar ik werk aan opdrachten voor klanten, maar ook waar ik nieuwe wegen en mogelijkheden met  verf onderzoek Ik maak grote gelaagde schilderijen waar altijd een verhaal in zit. Ik vertel graag over mijn passie en...

Inner Art Sense

Mijn schilderijen zijn innerlijke beelden. Het zijn vooral gevoelens, ontmoetingen en geleefde ervaringen, die ik verbeeld. Door het verfijnde kleurgebruik, ontstaat een mysterieus gevoel van geborgenheid en sfeer beleving.

...

Monique Tameris

Ik ben een dromer die haar verhalen wil verbeelden in ontwerpen. Ik zoek als kunstenaar en ontwerper naar manieren om oude ambachten te combineren met innovatieve technieken, waarbij ik mij laat leiden door mijn fascinatie voor de natuur in al zijn facetten. Hierbij gebruik ik mijn liefde voor flora, fauna en...

KunstKabinet

Wij zijn een kunstenaarscollectief bestaande uit vijf personen. We werken Twee dagen in de week samen in ons atelier van het KunstKabinet, waar we ook een galerie runnen. We houden ons bezig met Kunst in de breedste vorm, waaronder schilderen, tekenen, poëzie en theater.

De participatie in het collectief werkt voor...

Top