Locatie

Atelier Josje Verton

Sint Philipsland

Atelier Josje Verton is gevestigd in een kas. Een heerlijk lichte en luchtige ruimte. De kas staat recht achter de dijk van het eiland Sint Philipsland. Vanaf deze dijk ziet u schorren, slikken en het Zijpe. 

De inspiratiebron van Josje is dan ook het water van de Oosterschelde en de lucht erboven en alles wat je bij een wandeling langs de dijk tegenkom. 

Ze maakt haar schilderijen op linnen, met acrylverf en water.

De naam van deze doeken is het gevolg van het bovenstaande: WATERWERKEN EN LUCHTWERKEN

Tijdens de openstelling kunt u deze bekijken en uitleg krijgen over de manier van werken van Josje. Zij geeft nl. ook les in VEDIC ART

U bent welkom tijdens de Landelijke Atelierdagen. 

Wilt u vast een kijkje nemen en meer info: www.josjeverton.nl 

Fb. Josje Verton Kunstpagina

Locatie Sluisweg 8
4675RS Sint Philipsland
Zeeland
Openingstijden Zaterdag:
10:30 - 17:30
Zondag:
10:30 - 17:30
Website www.josjeverton.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

LEO SCHEPENS

Valentijn

Kinga Wieczorek ART

Schilderen is mijn voornaamste bezigheid, af en toe maak ik ook tekeningen. Ik word geinspireerd door mensen, cultuur, landschap en alles wat ik omheen zie. Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals olieverf, acryl, pastel, inkt, potlood of zelfs nagellak.

In 2008 aan de Artschool ZSP (Schoolgemeenschap voor Beeldende...

Gerrit van Meurs

Water fascineert me mateloos. Het ritme van de golven, de reflectie van het licht, deinend in duizenden sterretjes. Ik werk al vele jaren n.a.v. het thema Water. In het atelier zijn ca 230 Waterwerken te zien: Tekeningen met siberisch krijt en oliepastel, schilderijen in acryl, aquarel, Oostindiche inkt en olieverf...

Top