Locatie

Atelier JanvanNoort

Oud Beijerland

"Een schilderij  ...  Een avontuur" is mijn beleving bij het schilderen. In een zoektocht met lijnen en vlakken, laag over laag, dekkend en transparant, onstaan geabstraheerde beelden. Een voordurend spelen met materiaal, kleur en vorm.

De onderwerpen zijn divers en nemen soms een onverwachte wending, met ruimte om te experimenteren. Met een expressief kleurgebruik en een losse penseelvoering vertel ik mijn verhaal met verf.

De  toegepaste techniek is schilderen met penseel, paletmes, handen en vingers. Het medium is acrylverf, collages en houtskool met als drager, doek, paneel of papier.

Locatie Kloosring 30
3261SB Oud Beijerland
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website www.janvannoort.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Lieske (bedrijfsnaam Stylyske )

Expressief, kleurrijk en vrouwelijk. Dat is het werk van Lieske ten voeten uit. In haar eigen warm getinte beeldtaal verbeeldt zij op grote doeken haar verwondering over belangrijke levensmomenten en gedachtespinsels.

...

Jacqueline Zeegers Atelier Tao Glas

Welkom in mijn atelier. Schilder op doek hout en glas. Specialisatie het oude traditionele brandschilderen. En ook brandschilderen in een modern jasje gestoken. Ik demonstreer de fases van brandschilderen. 

...

Atelier Glasmonster

Atelier2vier8

Aterlier 2vier8 is een combinatie van een galerie en atelier in één. Het werk is geïnspireerd op de natuur. Janneke van der Knaap maakt schilderijen, collages, keramiek en houtscuptures die verwijzen naar rotsen, bomen, bergen en berglandschappen.  

Deze keer is er ook werk van een aantal plaatselijke kunstenaars te zien die...

Top