Locatie

Atelier Henriette Kros Kunst en Lijsten

Dordrecht

Henriëtte Kros is een veelzijdige kunstenares en maakt naast haar eigen werken veel kunst in opdracht in haar eigen stijl.

Inmiddels heeft zij al veel bekroonde werken op haar naam staan!

Of het nu gaat om mensen of dierenportretten, stadsgezichten, landschappen, stillevens, abstracten of pentekeningen, steeds weer gaat zij samen met de klanten succesvol de uitdaging aan in olieverf, acryl, aquarel, pastel, grafiet of inkt, waarbij de uitstraling van de ogen van mens of dier een weerspiegeling is van het karakter en waarbij de texturen die zij neerzet haast tastbaar zijn!

Henriëtte streeft naar een totaalproduct; u komt met foto’s of ideeën naar het atelier en vertrekt met een chique verpakt en ingelijst kunstwerk, klaar om te schenken! Ook kunt u bij haar terecht voor een waardebon, leuk om te geven als geschenk voor zakenrelaties, jubilea, bruiloften etc. zo heeft ook de ontvanger iets naar wens!

Naast haar schilder en tekenwerken geeft zij ook workshops, reinigt en restaureert olieverschilderijen en heeft haar eigen galerie en inlijsterij.

Ze adviseert u ook gratis over inlijstingen met keuze uit: meer dan 3 duizend lijst profielen, al dan niet handgemaakt, verschillende glassoorten en honderd teinten passepartoutpapier.

Locatie Voorstraat 331
3311EP Dordrecht
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 18:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.henriettekros.nl
Kunstsoorten
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Live schilderen

Of het nu gaat om mensen of dierenportretten, stadsgezichten, landschappen, stillevens, abstracten of pentekeningen, steeds weer gaat zij samen met de klanten succesvol de uitdaging aan in olieverf, acryl, aquarel, pastel, grafiet of inkt.

Zondag Live schilderen

Of het nu gaat om mensen of dierenportretten, stadsgezichten, landschappen, stillevens, abstracten of pentekeningen, steeds weer gaat zij samen met de klanten succesvol de uitdaging aan in olieverf, acryl, aquarel, pastel, grafiet of inkt.

Deelnemende ateliers

Schilderen Is Doen

Kom mijn atelier bezoeken, waar ik mijn mooie schilderijen maak en natuurlijk lessen en workshops geef.

...

Kamphuis

MACHTELD KERAMIEK

StudioPaulO

De wijze waarop PaulO schildert is uniek en tovert keer op keer een scene waarin de kijker bijna letterlijk wordt opgezogen. De kleuren, de expressie, in combinatie met de grote omvang van de doeken zijn zo bekoorlijk dat de tuitlipjes van Marilyn Monroe die van jou lijken te willen raken;...

Top