Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 16:00
Zondag 27 juni
10:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Actief met klei
Omschrijving activiteit(en):
Actief met klei tot 12.30 uur Vanaf 13.30 uur ben ik zelf afwezig i.v.m. expositieverplichtingen elders. Het atelier is wel open en u kunt heerlijk rondkijken en vragen stellen aan mijn waarnemer.
Activiteit(en):
Het verwerken van materialen in je werkstuk op doek
Omschrijving activiteit(en):
Bij een schilderij met gemengde techniek start ik met het inwerken van materialen als dun papier of vezels. Hoe doe je dit en wat is het effect? Van ca. 11-12 uur en van 14-15 uur

Atelier Geertje

Kortenhoef

Mens en Natuur zijn voor mij prachtige onderwerpen om aan te werken. Al schetsend kom ik tot een beeld wat ik ga verwerken op doek. Gaandeweg kan dit wijzigen als de balans daarom vraagt. Als het te realistisch wordt, verliest het voor mij zeggingskracht en werk ik er weer overheen. Net zolang tot ik niet meer kan toevoegen.

Ook met klei is de mens een prachtig onderwerp. Hoe mooi als beeld en schilderij elkaar versterken! Dat is voor mij de uitdaging.

B.v. Beeklaan 98
1241GB Kortenhoef
Noord-Holland

  • Keramiek
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Anne von Drehle

'En dan verschijnt er opeens een tasje, dat ik van te voren niet bedacht had. Een verrassing toch en daar hou ik van".

Anne is kunstenaar en schildert vooral met het paletmes, want een kwast vindt zij te voorspelbaar. Anne von Drehle schildert één terugkerend thema. Vrouwen, groepjes vrouwen die samen...

MoniQue Brands Illustrations

Mijn naam is MoniQue Brands (1975) en ik ben freelance illustrator en kunstenaar, wonend in het pittoreske vestingstadje Heusden.

Al van kleins af aan heb ik een grote liefde voor tekenen en voor de natuur. Als klein meisje stond mijn tekenboek al vol met spinnen en lieveheersbeestjes.

Op mijn 17de ging ik naar...

ArtGalleryArtAlice

Alice Buis

ArtGalleryArtAlice

Van fijnschilderwerk naar abstractie

 

Sinds de jaren zeventig woon en werk ik in Zuidoost Friesland, in landelijke schoonheid en stilte. Mijn opleiding voltooide ik aan de Gerrit Rietveld-Academie te Amsterdam. Hieraan voorafgaande leerde ik modeltekenen op de Haarlemse Academie-‘63. Mijn getalenteerde vader onderwees mij al op twaalfjarige leeftijd de...

Where Value Is Null

Als zelfverklaard 'Computer Artist' in de traditie van Roman Verostko, Mark Wilson en Manfred Mohr focust het werk van Jeroen Vesseur zich op de computer als kunstenaar, de computer als kunst en de relatie mens en computer.

In het atelier werkt hij voornamelijk met computeronderdelen (moederborden, harde schijven en geheugen modules)...

Top