Locatie

Atelier Gea Schmidt

Huis ter Heide

Schilderijen in mixed media

Hartelijk welkom in mijn atelier. Ik werk abstract. Mijn techniek kun je het beste omschrijven als structuurkunst. Ik werk met marmermeel, champagnekrijt, as, zand en kalk,pigmenten, beitsen en inkten, pigmenten en acrylemulsies. Door het gestaag opbouwen met deze materialen, kleuren en vormen ontstaat het werk. Daarom is elke aangebrachte laag een avontuur, een spel met de materie.

Kom kijken naar deze kleurrijke schilderijen. De prijzen van de werken variëren van €30 tot €650.

De koffie staat klaar!

Locatie Dolderseweg 58
3712 BR Huis ter Heide
Utrecht
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.geaschmidt.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

MR-ontwerp | Erica Welling | Atelier Heveadorp

MR-ontwerp | Erica Welling werkt vanuit een klein atelier in Wageningen en een groot atelier in Heveadorp (tussen Doorwerth en Oosterbeek). Het grote atelier is gevestigd in (de helft van) de voormalige gymzaal van een oud schoolgebouw (in cottagestijl) en is tijdens het Landelijk Atelierweekend 2018 open voor publiek.

Op zaterdag...

Cultureel Centrum De Kameel

Loes laat werken zien van haarzelf, maar ook zijn er nog 3 gasten die ter plaatsen aan het werk zijn met acrylverf, pentekenen en mixed media.

Wat is er zoal te zien:Abstract werk van Loes Scholman, pentekeningen van Nol v.d. Hoef, acrylwerk van Netty Bosgoed, Wil Osterhaus en van Tineke Boeve.

Kom...

Ateliers Antarctica

In het atelier van Meggie Janssen wordt haar glaskunst getoond, zij geeft uitleg over haar inspiratie en technieken. Zij geeft in de Ateliers wekelijks les op maandag van 10:00-16:00 uur in de avonduren faciliteerd ze ruimte en materiaal aan 6 glaskunstenaars.

...

Atelier/Galerie Golnaz

Sieraad en kunst

Sinds 1990 schilder Ik op zijde naar eigen ontwerp om draagbare kunst te maken.

Ik ontwikkelde andere richtingen door het volgen van cursussen waaronder een opleiding tot zilversmid. Het werken met zilver,en andere edelmetalen trok mij het meest. Ik voegde daarom het ontwerpen...

Top