Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
01:00 - 05:00
Zondag 27 juni
01:00 - 05:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Mini workshop bloemen schilderen. €35, pp
Omschrijving activiteit(en):
de Workshop start om 13 uur en om 15 uur en in circa 1.5 uur tijd leert u de beginselen van het bloemschilderen. op een doek van 30x30. Graag vooraf even reserveren. adry@adry.nl maar bellen mag ook. 06-43457646 er is ruimte voor Max 8 personen per keer.
Activiteit(en):
Mini workshop bloemen schilderen. € 35,- pp
Omschrijving activiteit(en):
de Workshop start om 13 uur en om 15 uur en in circa 1.5 uur tijd leert u de beginselen van het bloemschilderen op een doek van 30x30. Graag vooraf even reserveren. adry@adry.nl maar bellen mag ook. 06-43457646 er is ruimte voor Max 8 personen per keer.

ADRY'S ATELIER EN GALERIE

Heusden

Adry's Atelier & Galerie gaat de wereld meer Kleur geven.

Adry.nl maakt niet alleen kleurige bloemenschilderijen in haar atelier in Heusden-Vesting, maar ze gaat zich inzetten voor meer bioversiteit en zo komen haar schilderijen ook echt tot leven. Met de bloemenbolletjes gaat ze de bijen, vlinders en hommels helpen en pakt het tekort aan bloemen aan en deze kan ze daarna weer schilderen.

"Met de bloemenbolletjes van biologisch zaad en 100% natuurlijk klei creëren we overal kleine paradijsjes voor bijen en vlinders", en ik kan ze daarna weer schilderen. Mensen kunnen de Blossombs=bloemenbolletjes in hun tuin gooien, op een braakliggend stukje grond, in een berm of langs de sloot of ze planten het in een pot op hun balkon. Daarna is het afwachten op de regen of kan een gieter worden gebruikt. Na een paar weken groeien er de mooiste bloemen waar bijen vlinders en hommels maar ook mensen van zullen genieten.

De galerie is de afgelopen periode een groot atelier geworden. Adry is kunstenares met een eigen atelier, op zichzelf is dat al kunstig. Met het schilderij op deze site ''Bloem Pracht en Kracht" starten we het Landelijk Atelier Weekend in Vesting Heusden.

Adry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vismarkt 11a
5256BC Heusden
Noord-Brabant

  • Schilderijen
Top