Locatie

Atelier De Sprong - Ab Talmon

BILTHOVEN

In samenwerking met MaCloud Gallery exposeert en verkoopt Ab Talmon schilderijen van zichzelf en daarnaast ook werken van andere kunstenaars, 3D giclées van Herman Brood en Gerdine Duijsens, zeefdrukken van verschillende kunstenaars, kunstkaarten, kunstboeken (van o.a. Wouter Stips) en design kado's en gallery uitverkoopjes vanaf 1,-!

Locatie Haydnlaan 25
3723 KG BILTHOVEN
Utrecht
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Kom iets drinken en geniet van mooie aanbiedingen

Kom zaterdag of zondag een kop koffie of een glas wijn drinken in het atelier van Ab Talmon. Bekijk zijn werk (misschien is hij wel aan het werk) en snuffel rond in de mooie aanbiedingen van MaCloud Gallery met kortingen van 30-70%! Ook kadootjes voor de feestdagen en kunstkaarten vanaf 1,-.

Zondag Kom iets drinken en geniet van mooie aanbiedingen

Kom zaterdag of zondag een kop koffie of een glas wijn drinken in het atelier van Ab Talmon. Bekijk zijn werk (misschien is hij wel aan het werk) en snuffel rond in de mooie aanbiedingen van MaCloud Gallery met kortingen van 30-70%! Ook kadootjes voor de feestdagen en kunstkaarten vanaf 1,-.

Deelnemende ateliers

Atelier Yvonne Esser-Bakker

Stichting Ateliers 1819

Wij gaan als kunstenaars live aan het werk die dag en ook zijn er diverse kunstwerken te bewonderen van de deelnemende kunstenaars.

Deelnemende kunstenaars zijn Jan Knoester, Karel van der Harst, Lilian Wessels, Marian van Zomeren-van Heesewijk, Martin van der Elst, Matthijs van Amsterdam, Michel van den Bosch, Monique Giel, Reny...

VAKwerk Burgum

VAKwerk staat voor Verrassen Ambachtelijk Kunstzinnigwerk. In ons pand kun je werk zien van een tiental kunstenaars in diverse technieken.

Er zullen die dagen demonstraties en kunstenaars aan het werk zijn.

...

Kunst op de Hoek

Kunst op de Hoek is een initiatief van een kunstenaarscollectief uit de regio Zutphen dat een leegstaand winkelpand als expositieruimte heeft ingericht.

...

Top