Locatie

Agenda

Atelier creatief blessings

Zeist

Hoi! Mijn naam is Carla Van Nimwegen en ik vind het leuk om alvast iets over mijzelf te vertellen.

 

Creatief, ondernemend, vrolijk, bemoedigend en enthousiast zijn woorden die bij mij passen. Dit zie je ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn vaak heel kleurijk en ik schilder graag kunst met betekenis en veel diepgang. Mensen om mij heen omschrijven mijn stijl als abstract met figuratieve elementen, gecombineerd met mixed media. Landschappen verwerk ik ook veel in mijn schilderijen. Landschappen zijn kleurrijk, net zoals ik en mijn werk.

 

Verder vind ik intuïtief schilderen heel fijn! Ik maak veel gebruik van verschillende attributen en soorten verf. Paletmessen, sponzen en kwasten zijn in mijn atelier veel te vinden. Werken met modelleerpasta en acrylverf vind ik het fijnst, maar ik probeer graag nieuwe materialen uit. Experimenteren met allerlei technieken en werken op mijn gevoel geeft mij de vrijheid om mooie dingen te maken. Heerlijk om veel lagen aan te brengen en er van alles opplakken om er dan één geheel van te maken. Als een schilderij klaar is, exposeer ik het graag en ik geniet ontzettend van de positieve reacties. Wie weet tot snel!

 

Groetjes,

 

Carla

De Wetlaan 76
3707XE Zeist
Utrecht

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Maria F.R. Scherf

Atelier op begane grond, ruim en gemakkelijk toegankelijk. Gratis parkeren. 

 

Schilderijen en tekenngen; verhalend, gelaagd, geheimzinnig.

Puurheid en waarachtigheid zijn belangrijker dan schoonheid.

 

Motto: 'Leven is worden, altijd onderweg zijn is zo gek nog niet".

 

 

Hartglas

Marthy Rothe van atelier Hartglas had als kind graag kapitein op een schip willen worden. Dat kon in die tijd voor vrouwen niet. Het werd journalistiek. Ook leuk. 

Tijdens cursussen beeldhouwen leerde ik ook lassen, kleien en met glas werken. Dat laatste leek meer op vrijworstelen. Glas ging kapot. We konden

Atelier Marieke Samuels

Marieke Samuels is al 12 jaar professioneel kunstenaar. Naast zelf schilderen geeft ze tekenles aan volwassenen. Haar werk bestaat uit schilderijen waarin abstractie en het vrouwelijk gezicht in elkaar overlopen. Haar portretten worden vaak omschreven als mysterieus en weten regelmatig diepe emoties bij de toeschouwer op te roepen. Dit gevoel

Keramiek route: Elburg Oldebroek

Keramiek fietsroute van 21 km langs 5 ateliers: per fiets of auto. Verschillende opstap punten. Zie de afbeelding voor de route. Bij vragen kunt u contact opnemen met Frida Hengeveld. 
http://www.fridahengeveld.nl/

 

Top