Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
09:30 - 17:00
Zondag 27 juni
09:30 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
workshop (€ 10,00)
Omschrijving activiteit(en):
zelf olieverf maken. Je mag de tube zelf gemaakte artistverf houden.
Activiteit(en):
workshop (€ 10,00)
Omschrijving activiteit(en):
zelf olieverf maken. Je mag de tube zelf gemaakte artistverf houden.

Atelier Bregje de Koning

Spijkenisse

Bregje studeert aan de kunstacademie Arendonk (B). Meerdere malen per jaar geeft zij een basiscursus schilderen van 10 lessen in haar atelier. Na de cursus is het mogelijk (op afspraak) in het atelier te komen werken en begeleiding te krijgen indien nodig. In het atelier is een bibliotheek aanwezig waar cursisten en oud cursisten gebruik van kunnen maken. 

Het atelier bevindt zich op de begane grond van het gebouw van NWA (NisseWaard Ateliers), bij binnenkomst rechts en einde van de gang, na de bar, rechts.

 

Geraniumstraat (ingang Willemshoevelaan) 34
3202RE Spijkenisse
Zuid-Holland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Atelier MoVeArt

Atelier MoVeArt schilderen twee beeldend kunstenaars. Liesbeth van Moorsel en Hester Verbeek volgden beiden hun opleiding bij de SKVR (voorheen de Vrije Academie)

Hun werk bestaat oa uit olieverfschilderijen, acryl, aquarel en gouache. 
Hester schildert veel over de wandelingen die zij maakt en Liesbeth haar werk gaat over onderzoek naar taal...

Atelier Joepe Bos

Parels in het Bos
Aanleiding voor het maken van de serie Vogels 'Parels in het Bos' is mijn verwondering over de schoonheid in de natuur én de uitdaging iets van de taal van de natuur op doek te willen vangen.
Klein; 20x20cm en groter, zo 120 x 100 cm.

Puur en Stoer

Wij, Suzanne en Pieter, maken 3D kunstobjecten van staal, schilderijen en beeldhouwwerken. Kunst is het proces van uitdenken en ontwerpen van nieuwe concepten. We doen dit met passie en respect voor de aarde en haar grondstoffen. De natuur is voor ons een onuitputtlijke inspiratie bron. In onze tuin...

Pottenbakkerij de Klosse

Ik, Geo Hultink.Maak al 30 jaar gebruiksgoed en "fantasie" vogels waarbij ik de pottenbakkersschijf als uitgangspunt gebruik. Daarnaast krotwoningen en bijvoorbeeld plaggenhutten met als inspiratiebron sloppenwijken. Alles reducerend gestookt in een gasoven. De pottenbakkerij is gevestigd in een oude zadeldakboerderij onderdeel rook van Giethoorn. 

...

Top