Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Atelier Annemarie en Sasha

Schiedam

Annemarie van Ulden is naast beeldend kunstenaar ook illustrator.   Haar werk is divers: getekende en geschilderde portretten met een ziel, tekeningen in inkt en gouache met een eigen (magisch) verhaal, uitgewerkte potlood-tekeningen naar de waarneming.  Ook experimenten met materialen, zoals met inktzwam-inkt. Het gaat veelal over mensen en de (vaak humoristische) zoektocht in het leven, waarin wegdromen ook mag ..

 

Westvest 38
3111BW Schiedam
Zuid-Holland

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Ilonka Modderkolk Crea De Maten

Ilonka schildert, boetseert, fotografeert en combineert, ze bedenkt en ontwikkeld steeds nieuwe technieken en neemt anderen daar graag in mee in haar wekelijkse lessen.

Wees welkom in haar bruisende Atelier op een bijzondere plek!

 

...

Carmen Milhous-Arendt

De deur staat open, de loper is uitgelegt. Jullie zijn van harte uitgenodigd om mijn Acrylschilderijen te komen bekijken. Bijzonder trots ben ik op mijn nieuwe Serie kleinere Acrylschilderijen: "MIJN ZEELANDGEVOEL". Hartelijke groeten, Carmen Milhous-Arendt.

...

Galerie Drie

U bent van harte welkom in mijn atelier waar ik bronzen voorwerpen zal polijsten.                                                                           ...

Atelier Joepe Bos

Parels in het Bos
Aanleiding voor het maken van de serie Vogels 'Parels in het Bos' is mijn verwondering over de schoonheid in de natuur én de uitdaging iets van de taal van de natuur op doek te willen vangen.
Klein; 20x20cm en groter, zo 120 x 100 cm.

Top