Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 14:30
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Atelier Albecam

Schiedam

Hallo,

Ik ben Albert en ik zou het leuk vinden om je te zien tijdens het open atelierweekend op 26 en 27 juni. Ik maak hyperrealistische schilderijen van jazzmuzikanten, deze zijn dit weekend tussen 11.00 en 17.00 zien in mijn atelier en woonruimte in een oud schoolgebouw in Schiedam. 

Naast een overvloed aan kunst, is mijn atelier een plek waar werelden samen komen. Ik heb door de jaren heen diverse objecten verzameld, welke een grote bron van inspiratie voor mij zijn. Misschien zijn ze dat ook voor jou?

Tot snel,

Albert  

Edisonplein 40
3112LR Schiedam
Zuid-Holland

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

beeldhouwwerkplaats John van Schipstal

voorwerpen van hout,deels sculpturaal en deels als gebruiksvoorwerp

...

Elja Schilderijen

Mijn schilderijen stralen levensvreugde en een zekere lichtheid uit, een feest van intense kleuren. Zuidelijke landschappen staan op de voorgrond. Een kleurenpalet van oker, aardetinten en roodtonen.

...

Studio Marie Cecile Thijs

Portraits of people, animals, flowers and food, all bearing the unmistakable signature of the artist. Stillness is key. Her work shows influences reminiscent of old masters in painting, while at the same time her personal interpretation is purely contemporary. She plays with her subjects, bringing them to life or freezing...

Atelier Miriam Verbeek

Aan de rand van de historische binnenstad van Zutphen ligt het sfeervolle atelier van Miriam Verbeek. Miriam werkt met wol dat zij vervilt tot viltpanelen, sieraden en in samenwerking met Els Bottema: keramische/vilten kommen, urnen en doosjes. De natuur verwondert en is een onuitputtelijke inspiratie om nieuw werk te creeéren....

Top