Locatie

Artisa - Celeste Neelen

Oisterwijk

Voor mij heeft schilderen iets magisch. Uit niets verschijnt, langzaam of plotseling, iets. Kleur, ruimte, beweging, vorm. Ik hou van dit creatie-proces, de geur van verf, de textuur van een penseelstreek, de verrassingen en frustratie. Wat me raakt of inspireert vindt zijn weg in mijn werk. Dat kunnen uitdrukkigen van beweging, kleur, natuur en schoonheid zijn en ook thema's die me raken zoals momenteel de vluchtelingencrises en hoe wij omgaan met onze grenzen.
Na een drukke periode waarin ik niet aan schilderen toekwam is er nu dankzij corona ruimte gekomen. In mijn huisje in het bos heb ik een heerlijke plek gemaakt om te schilderen. Graag nodig ik jullie uit op mijn atelier, een plek om te ontspannen en creativiteit aan te boren.

Locatie Posthoornseweg 5 - 409
5062SZ Oisterwijk
Noord-Brabant
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
10:30 - 17:30
Zondag 6 september:
00:00 - 00:00
Website https://artisagreece.org/nl/paintings-celeste-neelen/
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 5 september Zomer Korte presentatie - Koffie of Borrel met hapjes, afhankelijk van tijdstip

mail info@artisagreece.org hoe laat je komt

Zondag 6 september Zomer Korte presentatie - Koffie of Borrel met hapjes, afhankelijk van tijdstip

mail info@artisagreece.org hoe laat je komt

Deelnemende ateliers

Beeldhouwwerken Ann Dierckx

Realistische beeldhouwwerken met vaak als thema emoties en expressies.

...

Annie Griep....Kunstannegie

Graag wil ik de toeschouwer de grootsheid van het moment laten ervaren: het innerlijke zelf, het oer, het oude, de navel van onszelf.

Titel van dit schilderij: leven na Corona.

...

Sharma Peterson

Intense kleuren, grillige vormen en rijke texturen zijn de voornaamste eigenschappen van Sharma Peterson's "Gunscapes".  Deze olieverfschilderijen mengen vuurwapens met het landschap in een poging om hen van hun gewelddadige karakter te ontdoen.  Sharma moest als vrouw van een militair leven met gevaren waar ze de details niet van mocht...

Angelique van Engelen

Je kunt mijn schilderijen het best omschrijven als, spontaan, intuitief en kleurrijk.

Ik heb me laten inspireren door oude poppen die ik ergens vond, op kleine panneeltjes maak ik studies  en ben die vervolgens gaan uitdiepen. Dat resulteerde in een serien die gebaseerd is op klederdrachtpoppetjes die ik vroeger spaarde. Zelf...

Top