Locatie

Art Marloes Wijtsma

De Meern

Het atelier van Marloes is gelegen aan het prachtige Maximapark in De meern en op loopafstand ( 1,2 km ) van het atelier van Martha Goedings. Ook zij heeft haar atelier opengesteld voor publiek. U kunt wandelend door het park beide ateliers bezoeken.

Gratis parkeren

In de ateliers is er ruimte om 1.5 m afstand te houden

We zien er naar uit u te ontmoeten in onze ateliers

Martha Goedings www.marthagoedings.nl

Locatie Schaduwrijk 28 28
3454TS De Meern
Utrecht
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
12:00 - 17:00
Zondag 6 september:
12:00 - 17:00
Website http://www.artmarloeswijtsma.com
Kunstsoorten
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier JanvanNoort

"Een schilderij Een avontuur" is mijn schilder thema. Spelend met verf, laag over laag ontstaan abstracte vormen die worden uitgewerkt een figuratief abstract geheel.

...

Atelier en Expositieruimte Charloisse Poort

Atelier en Expositieruimte CharloissePoort

Atelier: kunstenaarscollectief MIX zet de deuren voor u open op 5 en 6 sept.        Het collectief bestaat uit 8 vaste leden en 2 gast leden. 

Expositieruimte Charloisse Poort: Aardse Rijkdom 5-6 & 12-13 sept.                     De exposanten: Frank Heijnen-beelden...

EricaKraan-Art

het atelier van EricaKraan-Art bevindt zich in de Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn. Ze geeft hier lessen en workshops. Haar beelden staan in de mooie centrale hal geëxposeerd. Ook zijn de prachtige schilderijen van Inez van Deelen te zien. 

...

atelier willem van hest

Mijn atelier is op 14 & 15 november geopend met gasten José Ras & Diet van Velzel. In de directe omgeving veel werk te zien van kunstenaars tijdens onze 'Annastraat in the picture'.

...

Top