Locatie

Agenda

Anne Sey Ceramics

Deursen-Dennenburg

Ik maak keramiek geinspireerd door Japanse vormgeving, helemaal begrjipelijk als afgestudeerde Japankundige, en onder meer heb ik werkervaringen opgedaan in een potterbakkerij in Japan.

De meeste stukken maak ik op de draaischij. En ik maak mijn eigen glazuren, veelal volgens Aziatische tradities. Ieder stuk is uniek.

Voor mij is minder meer. Schoonheid zoals ik die aanvoel is van tijdloze eenvoud, met warme en eerlijke esthetiek. Mijn liefde voor Japan heeft de vormen en oppervlaktes van mijn keramiek beinvloed met subtiele verschillen in kleur en textuur, een moderne ingetogenheid door de eenvoud van het design. Stukken die aangeraakt willen worden. Om zo de schoonheid te kunnen ervaren van de kleine dingen in het leven.

Kom graag langs en neem een kijk in mijn atelier en winkeltje. Graag vertel ik je over de spannende weg van klei naar keramiek.

Hoogstraat 48
5352LC Deursen-Dennenburg
Noord-Brabant

  • Keramiek

Deelnemende ateliers

Atelier Janet

BLOEMEN BLIJVEN INSPIREREN

 

Marja van Schaick

Voor het eerst open ik onze tuin voor het publiek om u kennis te laten maken met mijn werk. 

Creativiteit zit in mijn genen daar ben ik mee geboren. Sinds 2010 ben ik gediplomeerd Meesterschilder in de oude schildertechnieken.  Ik stel veel verven zelf samen maar maak ook aquarellen en klein

Mariet van Hövell tot Westerflier

Mijn werk wordt direct naar de natuur gemaakt. Daarin verwerk ik natuurvondsten in grafietpotlood op paier en stillevens in olieverf op linnen/paneel.

In de ruime boerderijstal kunt u op de begane grond het werk op uw gemak bekijken en eventueel ook kopen. Op die dagen staat de grote staldeur voor u

De Olde Kruyk

Beelden, vazen, 3d printen van keramiek zijn een kleine selectie van wat je kan bewonderen tijdens een bezoek aan onze ontwerp studio bij De Olde Kruyk in Utrecht 

Top