Locatie

Anke Gielen Art

Venlo

“De afbeelding wordt steeds minder belangrijk, het is de emotie waar het om gaat”

 

Ik ben letterlijk in het atelier opgegroeid, met een vader als kunstenaar die een atelier aan huis had. Tot de middelbare schoolleeftijd van ongeveer11 jaar kon ik alles creëren wat ik wilde. Tot dat op een gegeven moment het oordeel van anderen en mijn eigen ego een belemmering voor mezelf werd. Toch ben ik na het behalen van de middelbare school naar de kunstacademie gegaan (Artez) Daar werd het plezier door druk en presteren ook niet meer geheel in het creëren teruggevonden. Uiteindelijk als kunstdocent in het onderwijs terecht gekomen en nauwelijks nog actief wat met het creëren en schilderen gedaan. Tot inmiddels bijna 2 jaar geleden na een miskraam en na het overlijden van mijn vader ik door het creëren mezelf weer terug heb gevonden. Als afscheid van mijn papa heb ik samen met mijn broer een overzichtstentoonstelling georganiseerd en pas toen op dat moment kon ik pas zijn kunst geheel begrijpen en voelen. 

Ik heb door het creëren en de kunst zelf weer de kracht en energie teruggevonden.

Dit is ook typerend voor mijn mixed media werk, die laag voor laag wordt opgebouwd 

“Het start met een lijn en de reis brengt me verder” 

 

Ik ontmoet jullie graag op een bijzondere plek.... het atelier van mijn vader!! 

Graag help ik jullie daar verder met eventuele vragen of een kunstaankoop! 

Beide dagen ben ik aanwezig 

Locatie Ovidiuslaan 24
5926 sk Venlo
Limburg
Openingstijden
Winter
Zaterdag 16 November:
13:00 - 16:00
Zondag 17 November:
13:00 - 16:00
Website www.ankegielenart.com
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Beeldhouwer Rein Veldboer

Rein maakt massief houten beelden, soms gecombineerd met steen. Daarnaast worden er ook handgekapte teksten in hout getoond. Annette toont haar lepporello's .

...

Icara art

Leo Scholl, werkt en woont in Herkenbosch. Studeerde aan de Kunstacademie te Maastricht. Ontving diverse eervolle vermeldingen voor zijn keramische werk ( o.a. Aveiro) en won in 1992 de prestigieuze Inax Design Prize voor Europese kunstenaars in Japan. Werkt momenteel met diverse materialen en technieken welke alle in zijn galerie...

Atelier Valkhoff

Kunst uit de polder!

Riena en Martin Valkhoff schilderen beiden en geven samen iedere week les aan enthousiaste cursisten. In hun gezellige atelier in de Heense polder is werk te zien van Riena en Martin zelf, maar ook van hun cursisten. Kom gerust kijken, kunstliefhebbers zijn van harte welkom - onder het...

ATELIER CATHARINA REYNOLDS

VERWONDERING, dat is mijn thema
catharina reynolds, schilder, schrijver filosoof maakt lyrisch abstract werk. Is intuïtief geboeid door breuklijnen, die uit haar onderbewuste komen, maar rationeel benaderd en gepolijst worden om hun diepgang te verwerkelijken.
Alleen de verwondering is een constante.
Men raakt gehecht aan haar werk, dat in...

Top