Locatie

Alexandra Verwoolde Keramiek

Hoorn

 LET OP! Door omstandigheden ben ik alleen op ZONDAG 18 november open! Zaterdag dus dicht! ZONDAG 18 november ben je van harte welkom van 12-17 uur op Achterom 19 in Hoorn! Als je op een andere dag een keertje wilt komen kijken? Leuk! Laat me even weten wanneer. Groet en tot zondag!

Ik ben ingenieur van opleiding maar vind kleien veel leuker! Behalve beelden maken vind ik workshops geven ook geweldig om te doen. Mijn werkplek(je) is een bezoek waard! Ik werk in een prachtig oud schoolgebouw uit 1922. Dus kom inspiratie opdoen! Je bent van harte welkom! 

Werken in klei is heerlijk om te doen, vanuit niets, iets maken naar je eigen inzicht en idee. Het hoeft niet te kunnen, de lijn moet goed zijn. Zo is en blijft een beeld aan alle kanten interessant. De swingende ingewikkelde dames en relaxte bad en stoelmannen (gecombineerd met glas) staan voor u klaar. 

Workshops

In 2016 heb ik de post HBO BIK (Beroepskunstenaar In de Klas) opleiding aan de AHK afgerond. Ik geef met veel plezier workshops in het basis, voortgezet en speciaalonderwijs.  Dat je je eigen enthousiasme en creativiteit door mag en kan geven. Kinderen zich kunt laten verbazen over eigen kunnen, een succes ervaring bezorgen! Workshops kunnen op maat worden gemaakt, bv aansluitend bij een schoolthema, maar kunnen ook op zich staan. In overleg is veel mogelijk.

Ook een goed gesprek met een schoolteam of bedrijven op een andere manier laten kijken, zijn dingen waar u bij mij voor aan het juiste adres bent.

Dus, kom inspiratie opdoen! U bent van harte welkom.

Groeten, Alexandra Verwoolde 

ps het oude schoolgebouw uit 1922 waar ik aan het werk ben in mijn atelier, is een bezichtiging waard!

 https://www.keramisten-noordholland.nl/deelnemers/alexandra-verwoolde/

http://alexandraverwoolde.nl/

Locatie Achterom 19
1621 KP Hoorn
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
00:00 - 00:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website http://www.alexandraverwoolde.nl/
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Zaterdag Gesloten
Zondag Van harte welkom tussen 12-17 uur

Deelnemende ateliers

Keramisch Atelier

Brigitte Reuter - keramiek

Gebruiks- en object keramiek; objecten in samenwerking met de schilder Qassim Alsaedy. De natuur is inspiratiebron in mijn werk of er zijn verwijzen naar architectuur, archeologie, ‘Een plek voor een steen’ toont de voortdurende verandering van materie. Gedraaide vormen ondergaan vaak verstoring van symmetrie.

Dörte Ahrenkeil is Gast-exposant....

Atelier Kunst & Koffie bij O-art No. 4

Overzicht van schilderijen van cursisten en eigen werk; schilderijen en beelden.

...

Mark van den Heuvel

Mark van den Heuvel, assemblages

Willemijn van Dorp, olieverf op doek/gouache en grafiek op papier

...

Kunstwerkplaats Art-co

KUNST op bord

KUNST op bord is ontstaan uit jarenlang tekenen in notitieboekjes, kleine minischilderijtjes maken met meestal een zwarte inktpen. Nu beschilder ik porselein vanuit intuitief tekenen, geinspireerd door de natuur, momenten uit je leven, gevoelens.

Zeeuws rood heeft mijn voorkeur naast het werken met zwarte pigmenten.Experimenteren met Meekrap is een...

Top