Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 16:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Open atelier, demonstraties en expositie eigen werk
Omschrijving activiteit(en):
De hele dag door kun je binnenlopen, mijn schilderijen en Virual Reality werk bekijken en vragen om een demonstratie van mijn favoriete schildertechniek: airbrushing. Je zult versteld staan van de mogelijkheden van dit veelzijdige stukje gereedschap.
Activiteit(en):
Open atelier, demonstraties en expositie eigen werk
Omschrijving activiteit(en):
De hele dag door kun je binnenlopen, mijn schilderijen en Virtual Reality werk bekijken en vragen om een demonstratie van mijn favoriete schildertechniek: airbrushing. Je zult versteld staan van de mogelijkheden van dit veelzijdige stukje gereedschap.

Airbrush Atelier MarciArtistic

Steenwijk

Ik ben Marcia. Beeldend kunstenaar en airbrushdocente. Kom mijn realistische portrettten (van mens en dier) bekijken en vraag gerust om een demonstratie van 'wat airbrushen eigenlijk is'. Sinds vorig jaar verdiep ik me ook in VR (Virtual Reality) en ook daar kun je werk van bekijken. Een bijzondere belevenis!

Capellekade 10
8331 KX Steenwijk
Overijssel

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Marleen Revenboer

Hallo ik ben Marleen. Ben op veel manieren altijd creatief bezig. Zowel in de muziek (singer-songwriter met harp, zang, accordeon en piano) als in de schilderkunst: oliever, acryl en aquarel. Ik schilder graag op grote doeken met veel kleur. Diverse onderwerpen. Momenteel best veel portretten, ook van dieren....

Atelier Arnhem West (gebouw B46)

Atelier Arnhem West is altijd breed, diep en hoog.

Het is de wereld waar architect en denker Vincent van Bruggen zich als een vis in het water voelt. Er is vooral geen begrenzing aan schaal of grootte. Het zijn de plek, het programma en de droom die elke opgave aansturen om tot een...

Atelier Ingrid Claessen

Olieverf schilderijen groot en klein formaat

Encaustiek: materiaal: bijenwas op hout

...

Atelier "In de kersentuin "

Paul laat zich als beeldhouwer/architect  inspireren door de steen zelf maar steen moet  steen blijven al wordt de vorm nog zo vloeiend.

Riet is gefascineerd door de cultuur van de indianen wat ook duidelijk in haar draai – en boetseer werk te zien is.

Hartelijk welkom in de...

Top