Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 16:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Open atelier, demonstraties en expositie eigen werk
Omschrijving activiteit(en):
De hele dag door kun je binnenlopen, mijn schilderijen en Virual Reality werk bekijken en vragen om een demonstratie van mijn favoriete schildertechniek: airbrushing. Je zult versteld staan van de mogelijkheden van dit veelzijdige stukje gereedschap.
Activiteit(en):
Open atelier, demonstraties en expositie eigen werk
Omschrijving activiteit(en):
De hele dag door kun je binnenlopen, mijn schilderijen en Virtual Reality werk bekijken en vragen om een demonstratie van mijn favoriete schildertechniek: airbrushing. Je zult versteld staan van de mogelijkheden van dit veelzijdige stukje gereedschap.

Airbrush Atelier MarciArtistic

Steenwijk

Ik ben Marcia. Beeldend kunstenaar en airbrushdocente. Kom mijn realistische portrettten (van mens en dier) bekijken en vraag gerust om een demonstratie van 'wat airbrushen eigenlijk is'. Sinds vorig jaar verdiep ik me ook in VR (Virtual Reality) en ook daar kun je werk van bekijken. Een bijzondere belevenis!

Capellekade 10
8331 KX Steenwijk
Overijssel

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Stephan Lesger Beeldbewerking

Stephan Lesger Beeldbewerking is een beeldbewerkings- en filmgrading studio. Ik werk met fotografen die werkzaam zijn in de Beeldende Kunst en in de reclame wereld. Daarnaast ben ik verzamelaar en stel ik mijn studio ook open als kunstgalerie van waaruit ik eigen en verzameld werk verkoop. Buiten mijn commerciële werk...

Bea Stroucken AteliervanB

Huiselijke taferelen in combinatie met portretten, grafische elementen en monoprint zijn kenmerkend voor mijn werk. Mijn inspiratie haal ik vooral uit het dagelijks leven en de natuur. Juist het gewone is vaak zo bijzonder! Naast mijn vrije werk schilder ik ook in opdracht  en geef ik lessen en workshops.

Atelier Domenicus van Tol (Nieuw impressionisme in een oud jasje)

Kunstschilder Robert Scholten werkt en exposeert in atelier Domenicus van Tol. Nieuw impressionisme in een oud jasje. Hij maakt gewoon wat hij leuk vindt. Vaak werkt hij aan de hand van foto's, films, documentaires of oude ansichtkaarten. Bijna altijd verzorgt hij ook de lijst van het schilderij. Hij vindt dat...

Top