Locatie

Inspiratiehuis Arnhem

Arnhem

In het Inspiratiehuis van Maria Mazarakis is tijdens het atelierweekend het werk te zien van drie kunstenaars: Oene Gerritsma, Marjolein Koot en Sigrid van Amerongen.

In het huis is er een duo-expositie met bijzondere lampen van Oene en verfijnd papiersnijwerk en grafisch werk van Marjolein. Beiden vinden ze inspiratie in de natuur en hebben een verfijnde  manier van werken. In de tuin staan bij het vuur de bronzen beelden van Sigrid. Haar heldere gedichten op houten panelen complementeren het geheel. 

Sigrid en Marjolein zijn aanwezig om over hun werk te vertellen. Laat je ontroeren door de stille boodschap van deze kunstenaars en drink een glaasje glühwein bij het vuur.

Website Marjolein Koot: http://marjolein-koot.nl/
Website Oene Gerritsma: http://oenegerritsmabeelden.nl/
Website Sigrid van Amerongen: http://sigridvanamerongen.nl/

Locatie Utrechtseweg 310, gebouw B44
6812 AR Arnhem
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.inspiratiehuisarnhem.nl

Agenda

Deelnemende ateliers

Benoist

Ferdisign V.O.F.

LEDOBJECTEN
KLOKKEN

...

Jacqueline Zeegers Atelier Tao Glas

Welkom in mijn atelier. Schilder op doek hout en glas. Specialisatie het oude traditionele brandschilderen. En ook brandschilderen in een modern jasje gestoken. Ik demonstreer de fases van brandschilderen. 

...

Danielle Vidal ( Halte Zamenhof )

mijn werk gaat om beweging en ruimte, een beeldend muzikaal gebeuren, waarin contrat en rythme belangrijke zijn. Mijn voorkeur in de uitvoeging gaat naar tekenen en 3D benadering.

...

Top