Locatie

Openingstijden

Zaterdag 11 November
10:00 - 17:00
Zondag 12 November
10:00 - 17:00

Agenda

Najaar 2023

Activiteit(en):
Uitleg over werk en techniek
Omschrijving activiteit(en):
Wij vertellen met plezier over de techniek en achtergronden van onze schilderijen.
Activiteit(en):
Uitleg over werk en techniek
Omschrijving activiteit(en):
Wij vertellen met plezier over de techniek en achtergronden van onze schilderijen. Er zijn drie gastexposanten met glaskunst en mozaïek.

Atelier Valkhoff

De Heen

Riena en Martin Valkhoff

In onze galerie bent u van harte welkom om kennis te maken met ons en ons werk. Wij schilderen beiden en we hebben elk onze eigen stijl.

Riena volgde de pottenbakkersopleiding in Gouda en had al op haar 18e jaar een eigen pottenbakkerij in Rotterdam-Delfshaven. Later heeft zij andere kanten van haar talent ontwikkeld. Het tekenen heeft zij van nature meegekregen, de figuren en symbolen die zij in schetsboeken vastlegde, graveerde ze later op glas. Haar grote passie is echter het schilderen geworden, vooral in strakke lijnen, vlakken en heldere kleuren. Het zijn vaak fantasierijke schilderijen met een knipoog.

Martin kreeg zijn opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam. In 1981 werd hij tekenaar bij de gemeentelijke archeologische dienst van Rotterdam. Zijn archeologische aquarellen verschenen in tal van publicaties en tentoonstellingen. Martin schildert figuratief-realistisch in aquarel, gouache en acryl. Het illustratieve zie je terug in zijn werk, het zijn vaak schilderijen met een verhaal.

Bezoek ons! Het atelier staat in de Heense polder van de West-Brabantse gemeente Steenbergen. Wij vertellen bezoekers met plezier het verhaal achter onze schilderijen. Er is bovendien een ruime keuze aan fraaie kunstkaarten.

Heense Molenweg 8
4655 SX De Heen
Noord-Brabant

  • Schilderijen
Top