Locatie

Agenda

BertineKetelaar.nl

Vriezenveen

Bertine Ketelaar woont in Vriezenveen en is autodidact schilderes. Haar werk is het beste te beschrijven als abstract met figuratieve kanten. Krachtig en kleurrijk -soms wat ruw- maar altijd in gelaagdheid opgezet. Die gelaagdheid kent ook een spirituele diepgang. De kunstenares heeft namelijk God als scheppende inspiratiebron en laat zich daarin leiden.

Bertine zegt:„Ik weet vooraf vaak niet wat ik ga schilderen. Ik laat het los en laat mij gebruiken. Het is heel bijzonder en vaak ontroerend te zien wat er dan ontstaat”.

Haar werk hangt ondertussen in kantoren, kerken, een stiltecentrum en bij tientallen particulieren.

Bertine schildert met acrylverf op linnen. Het liefst op wat grotere doeken om ruimte voor het verhaal te hebben. Ze past daarbij diverse materialen toe. “Eigenlijk alles wat bruikbaar en voor handen is. Puur op het gevoel en hoe dat gevoel gebruikt wordt.

Er is altijd meer te zien dan in eerste instantie zichtbaar is. Zo blijven de schilderijen spannend en geven ze steeds meer prijs van de diepere betekenis. Schilderijen met MeerWaarde noem ik dat.” Meer informatie op www.BertineKetelaar.nl en op https://www.facebook.com/bertineKetelaar.nl/

De Lijster 15
7671 VB Vriezenveen
Overijssel

  • Schilderijen
Top