Locatie

Openingstijden

Agenda

atelier ''Textielkunst en meer''.

WOUDSEND

Openingstijden: zaterdag 26 juni van !2.00 uur -17.00 uur

                            zondag 27juni van 12.00 uur -17.00 uur.

DEMONSTRATIE met de vrije hand borduren op de naaimachine za. en zo. om 16.00 uur Op een schilderachtige manier schilderen en tekenen op stof met de naaimachine. Steken veranderen om structuren op te bouwen en het werk in lagen opbouwen met gekleurde transparante stofjes .Naast textielpanelen maak ik draagbare textiele sieraden. Regelmatig geef ik workschops en cursussen in textiele vormgeving.

de Poel 5
8551NH WOUDSEND
Friesland

  • Sieraden
  • Textiel

Deelnemende ateliers

De Fotowerkplaats

Bezoekers krijgen in het atelierweekend foto's te zien van deelnemers Henk Bothof en Wim van Zon. Daarnaast is een deel van de huidige expositie Beatlemania! te zien en worden de jaren '50 jazzfoto's van Susanne Schapowalow uit de kluizen gehaald.

 

...

Yolande Jimenez / Art in Colour

 

Yolande Jimenez is als kunstenaar veelzijdig en kleur vormt een rode draad in haar werk.

In haar atelier zijn kleurrijke zijde- en acryl schilderijen te zien, veelal abstract of surrealistisch.

Zij heeft echter nog andere passies, namelijk luxe sieraden met edelstenen en parels, maar ook unieke kunststof sieraden en met de hand...

Sint Clemenskerk

De inhoud van mijn werk verhoudt zich bijna altijd tot geëgageerde onderwerpen.

Ik werk onderzoekend en procesmatig en maak mijn keuzes intuïtief. Assocatief werkend ontvouwt het thema zich, zo ontstaat verdieping en gelaagdheid en wordt naar de essentie van het onderwerp gezocht.

Ik zoek naar technieken en materialen waar ik mee kan...

Airbrush Atelier MarciArtistic

Ik ben Marcia. Beeldend kunstenaar en airbrushdocente. Kom mijn realistische portrettten (van mens en dier) bekijken en vraag gerust om een demonstratie van 'wat airbrushen eigenlijk is'. Sinds vorig jaar verdiep ik me ook in VR (Virtual Reality) en ook daar kun je werk van bekijken. Een bijzondere belevenis!

...

Top