Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:00
Zondag 27 juni
10:30 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Expositie Verbinding via portret
Omschrijving activiteit(en):
De hele dag is het mogelijk om langs te komen met of zonder afspraak
Activiteit(en):
Expositie Verbinding via portret
Omschrijving activiteit(en):
De hele dag is het mogelijk om langs te komen met of zonder afspraak

Monartiste Art Praktijk voor creatief tekenen en schilderen

's-Gravenzande

VERBINDING VIA PORTRET

Kunst kijken tijdens een tentoonstelling is veel fijner om te doen dan via een foto. Je krijgt meer een indruk en een gevoel hierbij. Tijdens dit weekend laat ik mijn eindwerk zien van het vierde jaar aan de Vrije Academie 't Pad in Opheusden. Dit jaar ben ik afgestudeerd als Holistisch Beeldend Kunstenaar. Mijn werk gaat hoofdzakelijk over het verbeelden van vrouwelijke portretten met een tintje fantasie. Het materiaal dat ik hiervoor gebruik is gemengd techniek en bestaat vooral uit Acryl- en olieverf, houtskool, schildermedium en inkt. Van 10 - 17 uur is het vrije toegang en ben je welkom met of zonder afspraak. Er is tijd voor een kopje koffie of thee en ik leg je graag uit wat de term 'holistisch in de kunst' inhoudt. Ook is het mogelijk je op te geven voor lessen (portret) schilderen en tekenen. Mogelijk zal ik ook wat ander werk laten zien van portretten bewerkt met encaustic art. Voel je welkom tijdens dit weekend om langs te komen. 

Mona van Almenkerk * Beeldend kunstenaar * kunstdocente

PORTRET - SCHILDERTECHNIEK - MIXED MEDIA - ENCAUSTIC ART - COLLAGETECHNIEK

Naaldwijkseweg 101
2691RD 's-Gravenzande
Zuid-Holland

  • Beelden / ruimtelijk werk

Deelnemende ateliers

Sint Clemenskerk

De inhoud van mijn werk verhoudt zich bijna altijd tot geëgageerde onderwerpen.

Ik werk onderzoekend en procesmatig en maak mijn keuzes intuïtief. Assocatief werkend ontvouwt het thema zich, zo ontstaat verdieping en gelaagdheid en wordt naar de essentie van het onderwerp gezocht.

Ik zoek naar technieken en materialen waar ik mee kan...

Atelier Wilfrie Linssen

Hartelijk welkom in mijn atelier en beeldentuin gelegen in de direkte omgeving van de prachtige Hatertse- en Overasseltse vennen. Ik exposeer mijn bronzen beelden sinds 1988 in vele gerommeerde galeries en beeldentuinen. Naast mijn vrije werk ontwerp ik ook in opdracht voor bedrijven, overheden en particulieren. Inspiratie vind ik in...

NisseWaard Ateliers

Mijn passie zit in het mozaieken van Venetiaanse maskers van papier-maché. Ze kunnen niet gedragen worden maar dienen als decoratie die kunt ophangen.

Waarom maskers ? Ich zie zo veel mensen om me heen die dag in dag uit, alleen omdat ze willen laten geloven dat ze iemand anders zijn.

Ik hou...

Atelier Miriam Verbeek

Aan de rand van de historische binnenstad van Zutphen ligt het sfeervolle atelier van Miriam Verbeek. Miriam werkt met wol dat zij vervilt tot viltpanelen, sieraden en in samenwerking met Els Bottema: keramische/vilten kommen, urnen en doosjes. De natuur verwondert en is een onuitputtelijke inspiratie om nieuw werk te creeéren....

Top