Locatie

Openingstijden

Agenda

Esther van Duffelen

Schiedam

 

 

Ik ben Esther van Duffelen, fotograaf. Ik hou ervan om situaties van verschillende kanten te bekijken. In mijn werk ga ik op zoek naar de ander. Dat kan een toevallige ontmoeting zijn of een gestileerde setting. Ik ben benieuwd naar combinaties die ontregelen. Dat is te zien in de portretten die ik heb gemaakt. Wat ik interessant vind om te zien, is de overgang van onbewust kind naar bewust vrouw. Het gaat mij om de relatie met zichzelf, en hun eigen vrouwelijkheid. Dat kan spannend zijn. Dat is wat ik wil vastleggen, en vooral een kant die nog niet zo zichtbaar is. Die van de is. Die ontluikende volwassenheid. Ik onderzoek het spanningsveld tussen mijn rol als fotograaf en de eigen inbreng van het model.

 

 

 

 

Boterstraat 81
3111nb Schiedam
Zuid-Holland

  • Fotografie

Deelnemende ateliers

Ilse van Loo - remijn

Ilse heeft afgelopen jaar gewerkt aan drieluiken, waarin niet alleen belevingen, maar ook andere gezichtpunten, combinatie's en komposities in kleur een vorm hebben gekregen. Het drieluik " Veere" is in een hertenperspectief geschilderd en tot stand gekomen tijdens de eerste corona lockdown. Ook zijn de balpentekeningen/ schetsen te zien die...

Glas op Metaal

Mijn kunstvorm is email: glaspoeder aangebracht op koper en staal. Ik enailleer vooral kommen waarvan somigen met industrie emaille, duurzaam en sterk, geschikt voor dagelijke gebruik. Andere kommen zijn geëmailleerd met dezelfde heldere glasspoeder welk ook voor sieraden wordt gebruikt, en zijn glanzend en kleurrijk.

...

creatief centrum ‘t Atelier

De Fotowerkplaats

Bezoekers krijgen in het atelierweekend een overzicht met werk uit de tentoonstellingen uit 2020 en 2021, verkooptentoonstellingen die vanwege de Covid-pandemie nauwelijks door het publiek te bezoeken zijn geweest.

Fotografen: Henk Bothof, Terry O'Neill, Rob Bosboom, Elliott Landy (Magnum), Wim van Zon, Rico d'Rozario e.a.

...

Top