Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Kunst kijken
Omschrijving activiteit(en):
Bij een kopje koffie of thee vertellen wij over ons werk.
Activiteit(en):
Kunst kijken
Omschrijving activiteit(en):
Bij een kopje koffie of thee vertellen wij over ons werk.

Atelier Valkhoff

De Heen

Martin en Riena Valkhoff zijn bijna altijd in het atelier aan het werk. Hun verschillen in stijl zijn direct herkenbaar. Riena werkt in acryl: strakke lijnen, kleurige vlakken. Het zijn moderne, soms abstracte, werken. Bijna altijd met een ludieke knipoog.

Martin is professioneel archeologisch tekenaar-illustrator en werkt meestal in aquarel. Vaak heeft ook zijn eigen werk een historisch onderwerp.

De Valkhoffs vinden het leuk om over hun schilderijen te vertellen en houden hun werk betaalbaar. Regelmatig rouleren ze het tentoongestelde werk, hun luxe kunstkaarten zijn erg populair. Zo is er voor iedereen altijd wel iets leuks te zien!

Heense Molenweg 8
4655 SX De Heen
Noord-Brabant

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Sandra van de Griendt

In mijn atelier zie je behalve mijn nieuwe werken (tekeningen en fotos) veel van mijn studies, frutsels en probeersels. Zo krijgt u een betere indruk van wat mij inspreert.

Samen met de kunstenaars, Rietje de Bijl (schilderijen, boekobjecten), Elly Strang (keramiek, vilt) en Carla Bogaard-Vos (schilderijen) werk ik al enige tijd...

Hilleke de Groot

Welkom bij Atelier 'Hilleke de Groot".

Het is de vierde keer dat ik meedoe. Er staat veel werk wat ik u graag wil laten zien.

Ik maak als ik ga schilderen wat me op dat moment boeit.

Vaak begin ik met schilderen zonder dat ik weet wat het gaat worden.

Kom kijken.

...

Hedy Jagtman

Ik maak beelden van speksteen, albast en serpentijn. Daarnaast af en toe schilderijen met diverse technieken en bijenwastekeningen. Ik heb 20 jaar collages gemaakt (zie foto's website), daar ben ik mee gestopt, wel geef ik op verzoek nog collageworkshops. 

...

Atelier Silent Art

Wil je een glasblazer aan het werk zien en alles te weten komen over glasblazen, glasfusen, ovengevormd glas en glas in lood?

Wij hebben alles in huis onder 1 dak, ook afwerken zoals, slijpen en zandstralen. Zowel nieuw als restauratiewerk doen wij in opdracht.

Gedenkmonumenten en as in glas als herdenking behoord...

Top